Alanya'da Gece Hayatı

Alanya Antalya’nın popüler tatil merkezlerinden biridir. Yaz aylarında artan nüfusu ile ziyaretçilerine birçok imkan sunmakla beraber kış aylarında da her türlü sosyal imkan ve eğlence bulabileceğiniz canlı bir tatil beldesidir. 

Doğal güzellikleri, tarihi yapısı ve coğrafyasıyla bir tatil olanağı sunan ilçedeki gece hayatı oldukça eğlenceli alternatifler sunmaktadır.

Yerli ve yabancı turistlerin sıcak mevsimlerde sıklıkla ziyaret ettiği Alanya’da gece hayatı, sabahın erken saatlerine kadar sürmektedir. Gece hayatına yönelik  mekanların liman bölgesinde bulunması hem yerel yaşam için hem de ulaşım için oldukça avantajlıdır.  

Çeşitli müzik zevkine hitap eden bir çok mekan bulunmaktadır. Alanya müzik eşliğinde dans edebileceğiniz mekanlardan, sakin ve manzara eşliğinde vakit geçirebileceğiniz mekanlara kadar pek çok seçenek sunmaktadır. 
Limandan her saat başı kalkış yapan ve müzikli ve danslı geziler sunan tur tekneleriyle de gece hayatınınıza renk katabilirsiniz.

Gün boyu güvenlik önlemlerinin sıkı bir şekilde alındığ eğlence merkezlerinde güvenle eğlenebilirsiniz. Eğlence sonrası ise evinize ulaşmanız için taksi hizmetine 7/24 kolayca ulaşabilirsiniz.