Doğru Emlak Ofisini Seçmek

Satın almak

Güvenilir bir emlakçıyla çalışıyorsanız, satın alma prosedürü güvenli, hızlı, kolay ve stressiz/risksiz olabilir. ART ALANYA Real Estate ofisi, satın alma işleminiz boyunca ve sonrasında kalifiye uzmanlarımız ile yanınızda olacak. Sundukları hizmetler arasında, bunlarla sınırlı olmamak üzere tapularınızı güvenli bir şekilde almak, su ve elektrik için kayıt yaptırmak ve Türkiye'de çok düşük olan emlak vergilerinizi ödemek yer alır. Mobilya mağazalarına kadar size eşlik edecekler, banka hesabı açmanıza, oturma izni almanıza ve Alanya'da kaldığınız süre boyunca ihtiyaç duyacağınız diğer her türlü desteğe yardımcı olacaklar.

Kiraya vermek

Yatırımınızın amacı yeni aldığınız gayrimenkulünüzü kiralamak ise hem yerli hem de yabancı gezginlere kiralama konusunda da güvenilir hizmetler sunuyoruz. Size bir kiracı bulacağız, sözleşmenizi sunacağız ve kira gelirini doğrudan hesabınıza yatıracağız. Kaldıkları süre boyunca kiracınıza ihtiyaç duydukları her konuda yardımcı olan doğrudan kişi biz olacağız.

Çoğu kişi Alanya'da satın alır ve kiralar. Her şey dahil tatil köyleri, yüksek fiyatları nedeniyle tüm turistler tarafından tercih edilmemektedir. Turistlerin çoğu, bir ev duygusunda daha uzun süre kalmak için bir daire veya villa kiralamakla ilgilenir. Bu, satın alma işleminiz için onu karlı bir yatırım haline getirir!

Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilir veya bizi arayabilirsiniz; size daha fazla bilgi vermekten memnuniyet duyarız.

Proje ön satışı satın alma

ART ALANYA Real Estate aynı zamanda bir inşaat firmasıdır. Kendi daire ve villa projelerimizi inşa ediyoruz. Ayrıca size farklı güvenilir/kalifiye ortaklardan çeşitli başka inşaat projeleri de sunabiliriz.

Projelerde mülk satın almanın bazı avantajları şunlardır:

  • 0 faiz ile taksitli ödeme planlarında mülkünüzü ödersiniz. Küçük bir depozito koyabilir ve geri kalanını aylık olarak ödeyebilirsiniz. Banka havalesi için farklı güvenli ve kolay seçenekler vardır. Sizin için en iyi seçeneği bulmanıza yardımcı olabiliriz.
  • Projeler sözleşme ile 12-18 ayda bitirme garantilidir.
  • Bütçenize daha uygun bir mülk bulmanıza yardımcı olacağız
  • Bir proje ön satış satın aldığınızda fiyatlar daha düşük olacaktır. Tamamlandığında, yeniden satmak isterseniz fiyat artacak ve size fiyat kazancı sağlayacaktır.
  • İnşaat devam ederken, size durumuyla ilgili güncel videolar ve resimler göndereceğiz.

Çevrimiçi Sanal/Canlı Turlar

İlanlarımıza göz attıktan sonra eğer ilgileniyorsanız, evinizi satın almak için Alanya'da olmanıza gerek yok. Aradığınız özellikleri bütçenizle birlikte bize anlatın, biz de size çoklu seçeneklerden oluşan online canlı tur ayarlayalım. Yetenekli acentelerimizden biriyle görüntülü görüşme yoluyla size canlı olarak Alanya turu da sağlanabilir.

Süreci başarılı ve güvenli bir şekilde kapatacağınızdan emin olabilirsiniz. Sanal turunuzu bugün planlayın!

Listelerin anlık turları şunları içerir:

  • Nitelikli bir uzman tarafından sunum
  • 3 boyutlu sanal turlar
  • 3D kat planları
  • Canlı video turu

Bir seçim yaptıktan sonra/yaptığınızda, tüm soru ve endişelerinizi yanıtlamak için bir toplantı planlayacağız. Varsa ödeme havalesi ve ödeme planlarından bahsedeceğiz. Daha sonra sizin ve resmi ajansımız tarafından imzalanacak bir dijital sözleşme sunabiliriz. Tapuda resmi randevu gününe kadar hazır bulunmanız gerekmez. Randevuda ödemenin tamamını sağlayacaksınız veya inşaat sırasında satın alınan bir mülk ise sözleşmeye göre son ödemenizi yapacaksınız.

Seçimin nedir?

  • Yepyeni daire
  • Deniz kenarı villa
  • İkinci el eşyalı
  • İnşaat aşamasında yeni bir proje
  • Daha!