Yabancı alıcıların Alanya mülküne talebi

Alanya'da emlak piyasasının her geçen gün gelişmesi ve talep görmesi  mülkünüzü hızla satabileceğiniz veya yeni bir mülkü de hızla satın alabileceğiniz anlamına gelmektedir. Bu da yüksek likidite demektir.

Tarihi, kültürü, mutfağı ve uygun fiyatları ile tatilciler için dünyanın  en çok tercih edilen ülkelerinden birisi olan Türkiye'nin Akdeniz kıyısındaki bu güzel kenti Alanya'da gayrimenkul sahibi olmak, yatırım yapmanın güvenli yollarından biridir.

Özellikle  yabancı turistler tarafından çok rağbet gören Alanya, Antalya sahilindeki en ünlü tatil bölgesidir. Antalya İstanbul'dan sonra Türkiye'de en çok gayrimenkul satışının yapıldığı 2. şehirdir.  İngiltere, ABD, Orta Doğu, İsveç, Norveç, Almanya, Hollanda gibi Avrupa ülkelerinden olduğu kadar Rusya'dan gelen turistler her yıl on binlerce mülk satın almaktadırlar.

İster deniz manzaralı bir villa, ister lüks bir konak veya daha uygun fiyatlı bir daire olsun, Alanya'da bir mülk satın almak, konumu ve gördüğü talep nedeniyle yatırım yapmanın güvenli ve akılcı bir yolu olacaktır. Üstelik güvenilir inşaat firmaları aracılığıyla vade farksız taksitlerle gayrimenkul satın alma imkanı da sunulmaktadır!

Alanya her yaş ve gelir grubundan insanın kolayca yaşayabileceği, sosyal imkanların herkes için kolay erişilebilir olduğu rahat bir şehirdir.  Birçok sosyal tesisin ulaşılabilir konumda olması ve toplu ulaşımın iyi organize edilmiş olması dolayısıyla Alanya merkez ve çevresinde yaşamak için araç sahibi bile olmanıza gerek yoktur.

Alanya her yıl 10 milyondan fazla turist misafir etmektedir. Bir kısmının burada mülk satın almasıyla sonuçlanan bu ziyaretler sonucu burada , kozmopolit, çok uluslu bir kültür oluşmuştur.

İklim

Sıcak ve güneşli Akdeniz iklimine sahip Alanya'da kış kısa ve çok ılımandır, yağmurlu ve rüzgarlı soğuk günler nispeten nadirdir. Sıcak ve güneşli yaz günlerini denizden doğru esen meltem hafifçe serinletir. 
Alanya'da tüm yıl boyunca güneşin ve denizin tadını çıkarmak mümkündür.

Sahil

Şehrin her yerinden denize erişim vardır. Alanya'nın tüm merkez sokakları sahile çıkar! Kum ve çakıl, bakımlı plajlar tatilcileri her mevsim cezbeder.

Uygun fiyatlar

Alanya'da emlak fiyatları Avrupa, ABD, Rusya, İran, Fas ve daha birçok ülkedekinden daha uygundur. Emlak piyasasının sürekli gelişiyor olması şehrin de  gelişmesine ve güzelleşmesine katkıda bulunurken daha fazla yeni, konforlu konut kompleksi seçeneği de sunmaktadır.

Alanya'da yeni projelerde mülk satın alırken, kullanmadığınız zamanlarda evinizi kolaylıkla kiraya verebilceğinizi ve böylece düzenli ve yüksek gelir elde edebileceğinizi de  hatırlatmak isteriz! İster daimi ikamet isterse yatırım amaçlı olsun Alanya'da gayrimenkul sahibi olmak her zaman karlı bir yatırım aracı olacaktır.